PRODUCTEN

gordingen op palletgording met voorgeboorde gatengording met voorgeboorde gaten aanbrengen van de gordingen in het werkgording als bescherming van de kadegording met bevestigingsmateriaalgording bevestigd aan funderingspaal met u-profiel

Gordingen en wrijfstijlen

Bij grond- en waterkeringen die bestaan uit een rij palen of uit damwanden, worden gordingen en wrijfstijlen toegepast om de stabiliteit te verhogen door deze delen aan de gording te verbinden. De gordingen en wrijfstijlen zijn gemaakt van HeProLen WBS, een ultra-hoog-moleculair Poly-ethyleen, welke in het bijzonder en hoofdzakelijk in de waterbouw wordt toegepast. Deze producten lijken qua verwerken en uiterlijk op hout, maar hebben een levensduur als kunststof. Het lichte gewicht maakt dat de gordingen en wrijfstijlen makkelijk te verwerken zijn. Ook is het materiaal elastisch waardoor het licht meeveert wat vooral bij het aanmeren van schepen een groot voordeel biedt.

  • Leverbaar in diverse afmetingen
  • Duurzaam
  • Rot- en splintervrij
  • Milieuvriendelijk
  • UV-, water- en weersbestendig

Offerte aanvragen

Productbeschrijving

Graag informeren wij u over de duurzame materiaaleigenschappen van HeProLen WBS. Klik hier om het productspecificatieblad te openen.