PRODUCTEN

havenindustrie en offshoremachinebouw - glijprofielenlevensmiddelenindustriechemische industrietransporttechniek - transportbandverpakkingsindustriestootrand toegepast van kunststof

Toepassingen HeProLen

Technische kunststoffen worden veel toegepast. De veelzijdigheid van het materiaal maakt dat het heel geschikt is voor diverse omstandigheden en weersinvloeden. Om een impressie te geven van de mogelijke toepassingsgebieden zijn er diverse producten hiernaast weergegeven.

Informatie aanvragen

Productbeschrijving

Toepassing in:
Levensmiddelenindustrie:
Snijplanken, hakblokken, glijtafels, etcetera.

Machinebouw en staalbouw:
Tandwielen, kettingwielen, glijprofielen, ventielen, vulplaten, koudebrug onderbrekingen in staalconstructies, etcetera.

Chemie:
Vanwege hoge taaiheid en uitstekende chemische resistentie tegen de meeste stoffen, worden pompdelen vervaardigd uit HeProLen. Ook filterplaten, dichtingsmateriaal, bussen, rollen, etcetera worden gemaakt van technische kunststoffen.

Koeltechniek:
De unieke samenstelling van de technische kunststoffen maakt dat deze ook haar materiaaleigenschappen behoud bij zeer lage temperaturen. Dit maakt dat het zeer goed toepasbaar is in de koeltechniek bij onder andere dichtringen, manchetten, pakkingen voor pompen, etcetera.

Elektrotechniek:
De technische kunststoffen van HeProLen isoleren goed, zelfs bij zeer grote temperatuurverschillen. Deze eigenschap maakt dat ook in de elektrotechniek vaak technische kunststoffen worden ingezet. Onder andere bij kabeldoorvoeren, stroomonderbrekers, etcetera.

Havenindustrie en offshore:
Ook in de havenindustrie en offshore worden technische kunststoffen veelzijdig ingezet. Te denken aan onder andere stootranden, fenders, etcetera.

Heeft u ook een vraagstuk waar technisch kunststof zeer geschikt is om toe te passen? Neem dan contact op via het contactformulier of neem telefonisch contact op via +31 (0)546 - 645889.