Innovatieve producten

Desgewenst op maat gemaakt

Snel geleverd

Franco geleverd vanaf €1.000,- *

Duurzame zandbak steeds vaker keuze van gemeenten

4 november 2022

Dat verduurzaming verder gaat dan warmtepompen en zonnepanelen zien we terug in de stijgende vraag naar duurzame hergebruikte kunststof producten. Gemeenten, overheden, stichtingen en scholen kloppen regelmatig aan in de vraag voor een duurzame inrichting van de openbare ruimte. Daarin is de keuze bij Hekman Products groot en divers.

Duurzame afbakening

Hekwerk en afrasteringen zien we vaak in de vorm van hout of beton. Hout kan rotten en gaat maar een jaar of tien mee, mits bewerkt met vaak milieu schadelijke beitsen, beton is vaak zwaar en duur. Kunststof hekwerken, palen en afrasteringen worden steeds vaker toegepast. Gemaakt van gerecycled kunststof, al dan niet staalversterkt gaat generaties lang mee.

Speelplaatsinrichting

Banken, prullenbakken en zandbakken komen in alle vormen en maten, maar ze hebben één ding gemeen. Ze zijn volledig bestand tegen wind en regen en bovendien onderhoudsvrij. De vraag naar deze producten is tegenwoordig zo groot dat de levertijden wat kunnen oplopen. Wel het wachten waard, want eenmaal aangeschaft is vervolgens nooit meer naar omkijken.