Innovatieve producten

Desgewenst op maat gemaakt

Snel geleverd

Franco geleverd vanaf €1.000,- *

Graskantstenen en Grassplitplaten kan duurzaam!

4 juni 2024


Bij Hekman Products begrijpen we het belang van een strak en duurzaam tuinontwerp. Onze graskantstenen en grassplitplaten bieden niet alleen esthetische voordelen, maar dragen ook bij aan de duurzaamheid van uw buitenruimte

Graskantstenen
Onze graskantstenen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor een lange levensduur en minimale onderhoud. Ze zijn perfect om gras en paden netjes te scheiden, waardoor uw tuin er altijd verzorgd uitziet.

Grassplitplaten
Grassplitplaten zijn ideaal voor het creëren van stabiele en milieuvriendelijke parkeer- of looppaden. Ze bevorderen de afwatering en verminderen bodemerosie, waardoor uw tuin niet alleen mooi, maar ook functioneel blijft.

Gras-splitplaat model MR

Voordelen van Kunststof Materialen

  • Duurzaamheid: Gemaakt van gerecycled kunststof, wat bijdraagt aan een lagere ecologische voetafdruk.
  • Weerbestendig: Bestand tegen alle weersomstandigheden zonder te versplinteren of te vergaan.
  • Onderhoudsvriendelijk: Eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.

Toepassingen
Graskantstenen en grassplitplaten zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden in zowel residentiële als commerciële projecten. Of het nu gaat om het aanleggen van een nette border in uw tuin of het creëren van een stabiel pad op een parkeerterrein, onze producten bieden de perfecte oplossing.

Paddockplaten – Grassplitplaten en Graskantstenen – Hekman helpt u vooruit!

Kies voor Hekman Products voor uw volgende tuinproject en profiteer van de voordelen van onze duurzame en functionele graskantstenen en grassplitplaten. Samen werken we aan een groenere en mooiere buitenruimte.

Paddockplaten INB

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze producten? Bezoek onze website of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.