Innovatieve producten

Desgewenst op maat gemaakt

Snel geleverd

Franco geleverd vanaf €1.000,- *

Keerwanden de oplossing om laadpaal weg te werken?

13 mei 2024

Onze kunststof keerwanden hebben maar weinig te maken met elektrische voertuigen, totdat we zelf geattendeerd werden op onderstaand voorbeeld. Want zeg nou zelf, een keerwand onder de carport is niet altijd een mooi gezicht. Altijd een lampje dat opvalt, een kabel dat ergens zweeft en bovendien aardig opvallend. Keerwand en laadpaal gaat dus wel prima samen, want het één werkt het andere mooi uit beeld, althans dat vinden wij.

Een paar hoekelementen van onze keerwand is de oplossing voor het mooi wegwerken van de laadpaal aan huis. Uit het zicht maar toch vrij toegankelijk. De oplaadkabel kan bovendien mooi weggewerkt worden tussen de keerwanden in. Ideaal toch?

Keerwand laadpaal
Een kunststof keerwand om je laadpaal weg te werken.. Inventief!

Bijkomend voordeel is dat er niet in de gevel geboord hoeft te worden, dus geen lelijke grote gaten aan de gevel. Deze kunststof keerwanden hoekelementen zijn 25 centimeter breed, en verkrijgbaar in drie hoogtes: 55 centimeter, 80 centimeter of 105 centimeter. Makkelijk in te graven of te bevestigen aan een harde ondergrond.

Keerwand Laadpaal

Bovendien weersbestendig en onderhoudsvrij, dus na plaatsing geen omkijken meer naar. Al verkrijgbaar vanaf €25,50 per element (exclusief verzendkosten). Qua kleuren twee smaakjes, grijs en zwart en vanuit voorraad leverbaar.