Innovatieve producten

Desgewenst op maat gemaakt

Snel geleverd

Franco geleverd vanaf €1.000,- *

(Tijdelijke) wegbebakening uitgebreid

16 december 2022

Hekman Products is een toonaangevende leverancier van wegbebakening en heeft een uitgebreid assortiment aan producten voor het duidelijk markeren van routes en gebieden. Onze producten zijn bedoeld om de veiligheid op de weg te verhogen en te helpen bij het regelen van het verkeer.

Een van onze populairste producten zijn de afzethekken. Deze kunststof hekken zijn gemakkelijk te verplaatsen en te installeren en zijn een effectief middel om bepaalde gebieden af te zetten of om het verkeer te leiden. We verkopen ook tijdelijke barriers, die gebruikt kunnen worden om het verkeer te leiden of om gebieden af te zetten.

Naast afzethekken en barriers verkopen we ook pylonnen. Deze reflecterende pylonnen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn een effectief middel om verkeer te waarschuwen voor obstakels of om routes te markeren. We verkopen ook markeringsverf, die gebruikt kan worden om lijnen of symbolen op de weg aan te brengen. Deze verf is speciaal ontworpen om tegen weersinvloeden te bestand te zijn en heeft een lange levensduur.

Al onze producten voor wegbebakening zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en te installeren en zijn een effectief middel om de veiligheid op de weg te verhogen. Al onze producten zijn online te koop via onze webshop en we bieden snelle levering en een uitstekende klantenservice. Als u op zoek bent naar hoogwaardige producten voor wegbebakening, dan bent u bij Hekman Products aan het juiste adres.